tag:blogger.com,1999:blog-2382156802771129628.post4238409305319124921..comments2023-10-18T02:02:24.283-07:00Comments on .: SUROWE PESTOMarcinhttp://www.blogger.com/profile/14636339218577271512noreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-2382156802771129628.post-4993488577375307022014-09-07T04:47:04.644-07:002014-09-07T04:47:04.644-07:00Witam Cię Marcin. Zaczynam wkręcać się w zdrowe od...Witam Cię Marcin. Zaczynam wkręcać się w zdrowe odżywianie. Właśnie zakupiłem wyciskarkę. Czytuję też trochę na temat ziół, z których możemy powyciskać soki. Mianowicie mam pytanie (mniszka lekarskiego jak już zauważyłem używasz) czy poza mniszkiem używasz może do soków chociażby również krwawnika pospolitego, tasznika albo babki lancetowatej? Jeśli chodzi o Pesto które przyrządziłeś to spożywasz je samo, czy może jako dodatek do czegoś? Ps. Piszę do Ciebie pierwszy raz, ale widzę że, (w sumie wszyscy zauważają) masz niesamowity potencjał i wiele energii, tak więc pewnie nie ostatni. Pozdrawiam z Opola!Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/03097394143736187064noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2382156802771129628.post-67073410510932752212012-12-09T02:00:39.625-08:002012-12-09T02:00:39.625-08:00BUT AT WHAT COST!?BUT AT WHAT COST!?Chomikhttps://www.blogger.com/profile/04501856841583727023noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2382156802771129628.post-37438203889473870792012-12-09T02:00:28.144-08:002012-12-09T02:00:28.144-08:00BUT AT WHAT COST!?BUT AT WHAT COST!?Chomikhttps://www.blogger.com/profile/04501856841583727023noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2382156802771129628.post-74786097872457554722012-07-26T07:16:38.572-07:002012-07-26T07:16:38.572-07:00Banalnie proste a super smaczne. Naprawde fajny pr...Banalnie proste a super smaczne. Naprawde fajny przepis :) BeataAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2382156802771129628.post-58795821732947102892012-07-25T13:30:19.232-07:002012-07-25T13:30:19.232-07:00Nerkowce są bardziej tłuste, migdały i dają troszk...Nerkowce są bardziej tłuste, migdały i dają troszkę inną konsystencje, ale tak naprawdę, nawet włoskich możesz dodać pół na pół z nerkowcami. Zabawa smakiem, jest wskazana :)Marcinhttps://www.blogger.com/profile/14636339218577271512noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2382156802771129628.post-42624879759706589582012-07-25T11:44:27.471-07:002012-07-25T11:44:27.471-07:00Pychota! ja swoje jadłam jako sos do sałatki z pom...Pychota! ja swoje jadłam jako sos do sałatki z pomidorków, jednak jako bazy użyłam migdałów, tym razem spróbuję z nerkowcami :D :)Olihttps://www.blogger.com/profile/12857059456536187390noreply@blogger.com